Tuossa pari päivää sitten kävin pari ostosta ostamassa, ihan pikkusia juttuja.

Ostin ripsivärin. Ensin ostettuani ja käytyäni toisessa kaupassa, meinasin katsoa millainen ripsarini harja oli; mutta tadaa, sieltä löytyikin vain tylppä pää! Se harja oli kai tippuni sisälle tai jotain.. onneksi avasin sen autossa, enkä kotona 27 km päässä. Kävin sitten vaihtamassa :P Maksoi lähelle kuusi euroa, 5,95 seppälästä.
Vähä pieneks meni kuva.. ;/


Ostin myös paidan. Tokmannista. 9,99e maksoi ja paitani koko oli S. Aika slim malli (Vaikkei kuvassa siltä näytäkkään). Sinne oli tullut joku mikkihiiri mallisto, paljon mikkihiiri paitoja :P

Olis ollu myös pastellisävysiä, ja myös jois oli juokseva mikkihiiri, mutta toi tuntu kivemmalta, eikä pastellivärit oikee sopinu mulle. Tuntu siltä.

Sitten ostin suklaapatukka -sarjoja. Niitä sai niiku 6 kpl 1 eurolla. Siis näitä lakritseja:


No, ainakin vihdoin sain kuvia. Siirsin ne koneelle tänään, kun viime kerralla kesken kaiken loppui akku. hullua!


Tänään olen muuten siivonnut. Imuroin olohuoneen, käytävän ja huoneeni ja järjestelin pöytäni, vein petiverhat ulos tuulettumaan, ja tein muutakin, mutta unohdin D:

Koulussa oli tylsä päivä. Tekstasin koko ajan yhen tyypin kans :p ♥
 
______________________________

Ihan näin BY THE WAY: Mä synnyin 15:34 tänään. Jihaa, 13-vuotta tuli täyteen. sain synttärilahjaks iiiihanan flanellipaidan, suklaata ja 20e lahjakortin seppälään. Ja kun siivosin, löysin lakanan alta Mauri kunnaksen kirjan. Ah, mä rakastan niitä ♥ x))

No, mutta ei tältä päivältä mitään enää kai sitten? :)
 


Heippa ja hyvää illanjatkoa kaikille! =)